Alan Luciano Ruschel

Biografie

Alan Luciano Ruschel is een 34-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Alan Luciano speelde was Juventude - Internacional op 2024-07-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Alan Luciano Ruschel in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Alan Luciano Ruschel in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Alan Luciano Ruschel in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Alan Luciano Ruschel een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Alan Luciano Ruschel een assist heeft gegeven in de match.

Stats Alan Luciano Ruschel

Bekijk de matchen en statistieken van Alan Luciano Ruschel. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Alan Luciano Ruschel hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Alan Luciano

Achternaam

Ruschel

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1989-08-23

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Taquara

Afkomst

Brazilië

Lengte

175 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Alan Luciano Ruschel mee voetbalt bij Juventude, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook