Alan Eduardo Schons

Biografie

Alan Eduardo Schons is een 31-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Alan Eduardo speelde was Academica - Penafiel op 2020-03-05.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Alan Eduardo Schons in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Alan Eduardo Schons in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Alan Eduardo Schons in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Alan Eduardo Schons een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Alan Eduardo Schons een assist heeft gegeven in de match.

Stats Alan Eduardo Schons

Bekijk de matchen en statistieken van Alan Eduardo Schons. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Alan Eduardo Schons hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Alan Eduardo

Achternaam

Schons

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1993-05-24

Geboorteland

Brazilië

Afkomst

Brazilië

Lengte

180 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Alan Eduardo Schons mee voetbalt bij Penafiel, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook