Alain Cedric Herve Kouadio

Biografie

Alain Cedric Herve Kouadio is een 28-jarige voetballer uit Ivoorkust die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Alain Cedric speelde was Rīgas FS - BFC Daugavpils op 2024-05-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Alain Cedric Herve Kouadio in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Alain Cedric Herve Kouadio in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Alain Cedric Herve Kouadio in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Alain Cedric Herve Kouadio een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Alain Cedric Herve Kouadio een assist heeft gegeven in de match.

Stats Alain Cedric Herve Kouadio

Bekijk de matchen en statistieken van Alain Cedric Herve Kouadio. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Alain Cedric Herve Kouadio hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Alain Cedric

Achternaam

Herve Kouadio

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1996-05-19

Geboorteland

Ivoorkust

Afkomst

Ivoorkust

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Alain Cedric Herve Kouadio mee voetbalt bij Rīgas FS, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook