Airton Moraes Michellon

Biografie

Airton Moraes Michellon is een 28-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als doelman speelt. De laatste match die Airton speelde was Fortaleza EC - America Mineiro op 2022-06-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Airton Moraes Michellon in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Airton Moraes Michellon in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Airton Moraes Michellon in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Airton Moraes Michellon een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Airton Moraes Michellon een assist heeft gegeven in de match.

Stats Airton Moraes Michellon

Bekijk de matchen en statistieken van Airton Moraes Michellon. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Airton Moraes Michellon hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Airton

Achternaam

Moraes Michellon

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1994-05-29

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

São Marcos

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

188 cm

Gewicht

83 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Airton Moraes Michellon mee voetbalt bij America Mineiro, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook