Ahoueke Steeve Kévin Denkey

Biografie

Ahoueke Steeve Kévin Denkey is een 21-jarige voetballer uit Togo die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Ahoueke Steeve Kévin speelde was Standard Luik - Cercle Brugge op 2022-08-07.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ahoueke Steeve Kévin Denkey in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ahoueke Steeve Kévin Denkey in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ahoueke Steeve Kévin Denkey in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ahoueke Steeve Kévin Denkey een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ahoueke Steeve Kévin Denkey een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ahoueke Steeve Kévin Denkey

Bekijk de matchen en statistieken van Ahoueke Steeve Kévin Denkey. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ahoueke Steeve Kévin Denkey hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ahoueke Steeve Kévin

Achternaam

Denkey

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2000-11-30

Geboorteland

Frankrijk

Geboorteplaats

Lomé

Nationaliteit

Togo

Lengte

181 cm

Gewicht

81 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ahoueke Steeve Kévin Denkey mee voetbalt bij Cercle Brugge, Togo, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook