Ahmed Yalmazov Ahmedov

Biografie

Ahmed Yalmazov Ahmedov is een 26-jarige voetballer uit Bulgarije die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Ahmed speelde was Cherno More Varna - CSKA Sofia op 2021-08-29.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ahmed Yalmazov Ahmedov in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ahmed Yalmazov Ahmedov in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ahmed Yalmazov Ahmedov in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🀜. De voetbal geeft aan dat Ahmed Yalmazov Ahmedov een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ahmed Yalmazov Ahmedov een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ahmed Yalmazov Ahmedov

Bekijk de matchen en statistieken van Ahmed Yalmazov Ahmedov. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ahmed Yalmazov Ahmedov hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ahmed

Achternaam

Yalmazov Ahmedov

Voetbalclub

Positie

Aanvaller

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1995-03-04

Geboorteland

Bulgarije

Nationaliteit

Bulgarije

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ahmed Yalmazov Ahmedov mee voetbalt bij CSKA Sofia, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook