Agustín Medina Delgado

Biografie

Agustín Medina Delgado is een 29-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Agustín speelde was Amorebieta - Albacete op 2024-02-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Agustín Medina Delgado in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Agustín Medina Delgado in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Agustín Medina Delgado in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Agustín Medina Delgado een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Agustín Medina Delgado een assist heeft gegeven in de match.

Stats Agustín Medina Delgado

Bekijk de matchen en statistieken van Agustín Medina Delgado. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Agustín Medina Delgado hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Agustín

Achternaam

Medina Delgado

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1994-09-08

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Barberà del Vallès

Afkomst

Spanje

Lengte

176 cm

Gewicht

71 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Agustín Medina Delgado mee voetbalt bij Albacete, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook