Adriano Correia Claro

Biografie

Adriano Correia Claro is een 36-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Adriano speelde was KAS Eupen - Standard de Liège op 2021-04-09.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Adriano Correia Claro in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Adriano Correia Claro in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Adriano Correia Claro in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Adriano Correia Claro een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Adriano Correia Claro een assist heeft gegeven in de match.

Stats Adriano Correia Claro

Bekijk de matchen en statistieken van Adriano Correia Claro. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Adriano Correia Claro hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Adriano

Achternaam

Correia Claro

Voetbalclub

Positie

Verdediger

Leeftijd

36 jaar

Geboortedatum

1984-10-26

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Curitiba

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

172 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Adriano Correia Claro mee voetbalt bij KAS Eupen, ...

Deze website is nog in ontwikkeling.
Heb je een opmerking of heb je een fout ontdekt?
Stuur dan een berichtje via Facebook messenger op Facebook.
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook