Adrián Embarba Blázquez

Biografie

Adrián Embarba Blázquez is een 31-jarige voetballer uit Spanje die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Adrián speelde was Almeria - Atletico Madrid op 2024-02-24.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Adrián Embarba Blázquez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Adrián Embarba Blázquez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Adrián Embarba Blázquez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Adrián Embarba Blázquez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Adrián Embarba Blázquez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Adrián Embarba Blázquez

Bekijk de matchen en statistieken van Adrián Embarba Blázquez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Adrián Embarba Blázquez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Adrián

Achternaam

Embarba Blázquez

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1992-05-07

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Madrid

Afkomst

Spanje

Lengte

173 cm

Gewicht

66 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Adrián Embarba Blázquez mee voetbalt bij Almeria, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook