Adrián de la Fuente Barquilla

Biografie

Adrián de la Fuente Barquilla is een 24-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Adrián speelde was Levante - Racing Santander op 2023-11-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Adrián de la Fuente Barquilla in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Adrián de la Fuente Barquilla in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Adrián de la Fuente Barquilla in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Adrián de la Fuente Barquilla een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Adrián de la Fuente Barquilla een assist heeft gegeven in de match.

Stats Adrián de la Fuente Barquilla

Bekijk de matchen en statistieken van Adrián de la Fuente Barquilla. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Adrián de la Fuente Barquilla hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Adrián

Achternaam

de la Fuente Barquilla

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-02-26

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

El Escorial

Afkomst

Spanje

Lengte

179 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Adrián de la Fuente Barquilla mee voetbalt bij Levante, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook