Adrià Guerrero Aguilar

Biografie

Adrià Guerrero Aguilar is een 26-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Adrià speelde was FC Zurich - Grasshoppers op 2024-02-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Adrià Guerrero Aguilar in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Adrià Guerrero Aguilar in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Adrià Guerrero Aguilar in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Adrià Guerrero Aguilar een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Adrià Guerrero Aguilar een assist heeft gegeven in de match.

Stats Adrià Guerrero Aguilar

Bekijk de matchen en statistieken van Adrià Guerrero Aguilar. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Adrià Guerrero Aguilar hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Adrià

Achternaam

Guerrero Aguilar

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1998-01-28

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Blanes

Afkomst

Spanje

Lengte

174 cm

Gewicht

66 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Adrià Guerrero Aguilar mee voetbalt bij FC Zurich, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook