Adam Isaí Zaragoza Meneses

Biografie

Adam Isaí Zaragoza Meneses is een 25-jarige voetballer uit Mexico die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Adam Isaí speelde was Cumbayá - Barcelona SC op 2022-10-22.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Adam Isaí Zaragoza Meneses in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Adam Isaí Zaragoza Meneses in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Adam Isaí Zaragoza Meneses in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Adam Isaí Zaragoza Meneses een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Adam Isaí Zaragoza Meneses een assist heeft gegeven in de match.

Stats Adam Isaí Zaragoza Meneses

Bekijk de matchen en statistieken van Adam Isaí Zaragoza Meneses. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Adam Isaí Zaragoza Meneses hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Adam Isaí

Achternaam

Zaragoza Meneses

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1997-11-29

Geboorteland

Mexico

Geboorteplaats

Juárez

Afkomst

Mexico

Lengte

163 cm

Gewicht

62 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Adam Isaí Zaragoza Meneses mee voetbalt bij Cumbayá, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook