Adalberto Peñaranda Maestre

Biografie

Adalberto Peñaranda Maestre is een 25-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Adalberto speelde was Chile - Venezuela op 2021-10-15.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Adalberto Peñaranda Maestre in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Adalberto Peñaranda Maestre in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Adalberto Peñaranda Maestre in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Adalberto Peñaranda Maestre een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Adalberto Peñaranda Maestre een assist heeft gegeven in de match.

Stats Adalberto Peñaranda Maestre

Bekijk de matchen en statistieken van Adalberto Peñaranda Maestre. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Adalberto Peñaranda Maestre hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Adalberto

Achternaam

Peñaranda Maestre

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1997-05-31

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

San Cristóbal

Nationaliteit

Venezuela

Lengte

185 cm

Gewicht

83 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Adalberto Peñaranda Maestre mee voetbalt bij Venezuela, Las Palmas, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook