Aboubacar Dit Boubou Konte

Biografie

Aboubacar Dit Boubou Konte is een 21-jarige voetballer uit Mali die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Aboubacar Dit speelde was Molde - Sarpsborg 08 FF op 2020-12-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Aboubacar Dit Boubou Konte in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Aboubacar Dit Boubou Konte in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Aboubacar Dit Boubou Konte in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Aboubacar Dit Boubou Konte een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Aboubacar Dit Boubou Konte een assist heeft gegeven in de match.

Stats Aboubacar Dit Boubou Konte

Bekijk de matchen en statistieken van Aboubacar Dit Boubou Konte. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Aboubacar Dit Boubou Konte hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Aboubacar Dit

Achternaam

Boubou Konte

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2001-03-02

Geboorteland

Mali

Nationaliteit

Mali

Lengte

175 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Aboubacar Dit Boubou Konte mee voetbalt bij Sarpsborg 08 FF, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook