Abner Vinicius da Silva Santos

Biografie

Abner Vinicius da Silva Santos is een 21-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Abner Vinicius speelde was Atletico Paranaense - Libertad Asuncion op 2022-05-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Abner Vinicius da Silva Santos in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Abner Vinicius da Silva Santos in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Abner Vinicius da Silva Santos in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Abner Vinicius da Silva Santos een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Abner Vinicius da Silva Santos een assist heeft gegeven in de match.

Stats Abner Vinicius da Silva Santos

Bekijk de matchen en statistieken van Abner Vinicius da Silva Santos. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Abner Vinicius da Silva Santos hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Abner Vinicius

Achternaam

da Silva Santos

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2000-05-27

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Presidente Prudente

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

181 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Abner Vinicius da Silva Santos mee voetbalt bij Atletico Paranaense, Brazil U23, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook