Abdulia Sanyang

Biografie

Abdulia Sanyang is een 24-jarige voetballer uit Gambia die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Abdulia speelde was Grenoble - Ajaccio op 2023-11-04.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Abdulia Sanyang in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Abdulia Sanyang in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Abdulia Sanyang in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Abdulia Sanyang een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Abdulia Sanyang een assist heeft gegeven in de match.

Stats Abdulia Sanyang

Bekijk de matchen en statistieken van Abdulia Sanyang. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Abdulia Sanyang hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Abdulia Sanyang

Het laatste nieuws gerelateerd aan Abdulia Sanyang. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Abdulia

Achternaam

Sanyang

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-05-08

Geboorteland

Gambia

Afkomst

Gambia

Lengte

172 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Abdulia Sanyang mee voetbalt bij Gambia, Grenoble, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook