Abdallah Ali Mohamed

Biografie

Abdallah Ali Mohamed is een 23-jarige voetballer uit Comoren die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Abdallah speelde was Burkina Faso - Comoros op 2022-09-27.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Abdallah Ali Mohamed in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Abdallah Ali Mohamed in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Abdallah Ali Mohamed in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Abdallah Ali Mohamed een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Abdallah Ali Mohamed een assist heeft gegeven in de match.

Stats Abdallah Ali Mohamed

Bekijk de matchen en statistieken van Abdallah Ali Mohamed. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Abdallah Ali Mohamed hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Abdallah

Achternaam

Ali Mohamed

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

1999-04-11

Geboorteland

Comoren

Geboorteplaats

Moroni

Nationaliteit

Comoren

Lengte

178 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Abdallah Ali Mohamed mee voetbalt bij SV Zulte Waregem, Comoros, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook