Aaron Sebastián Rodrigues Tavares

Biografie

Aaron Sebastián Rodrigues Tavares is een 21-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Aaron Sebastián speelde was Metropolitanos FC - Lala FC op 2021-07-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Aaron Sebastián Rodrigues Tavares in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Aaron Sebastián Rodrigues Tavares in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Aaron Sebastián Rodrigues Tavares in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Aaron Sebastián Rodrigues Tavares een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Aaron Sebastián Rodrigues Tavares een assist heeft gegeven in de match.

Stats Aaron Sebastián Rodrigues Tavares

Bekijk de matchen en statistieken van Aaron Sebastián Rodrigues Tavares. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Aaron Sebastián Rodrigues Tavares hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Aaron Sebastián

Achternaam

Rodrigues Tavares

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2001-11-30

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

Caracas

Nationaliteit

Venezuela

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Aaron Sebastián Rodrigues Tavares mee voetbalt bij Metropolitanos FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook