Wat zijn de voetbaluitslagen van gisteren?

De voetbaluitslagen van gisteren zijn op onze website op verschillende manieren terug te vinden.

De voetbaluitslagen van gisteren via het kalenderoverzicht

De meest populaire manier om de voetbaluitslagen van gisteren te controleren is via het overzicht op de startpagina van onze website. Hier kan je bovenaan op de knop 'Gisteren' drukken om zo de meest recente voetbaluitslagen terug te vinden.

De voetbaluitslagen van gisteren, met highlights

Wat veel van onze bezoekers nog niet ontdekt hebben is dat er een speciaal overzicht is voor de voetbaluitslagen van gisteren. Op deze speciale pagina zijn de meest spectaculaire wedstrijden op vlak van uitslag te zien. Zo kan je zien welke wedstrijd er gisteren het meeste goals had, de meeste rode of gele kaarten. Ook de meest spectaculaire wedstrijd van gisteren kan je direct op de pagina terugvinden.

De voetbaluitslagen van gisteren van je favoriete voetbalclub

Als je alleen geïnteresseerd bent in de uitslagen van je favoriete voetbalclub dan kan je je club via het overzicht van voetbalclubs vinden. Eerst kies je het thuisland van de ploeg, en dan via het alfabetisch overzicht het juiste team. Op de pagina van de voetbalclub zal je dan de meest recente voetbaluitslagen terugvinden waaronder die ook van gisteren als je team dan gespeeld heeft.

Een bijkomende tip, je kan ook nog doorklikken naar de complete kalender van de voetbalclub door op de knop onder de aankomende en reeds gespeelde wedstrijden te klikken.

De voetbaluitslagen van gisteren per competitie vinden

Wat de voetbaluitslagen van gisteren van je favoriete competitie zijn, kan je ontdekken via het competitieoverzicht. Ook hier kan je navigeren per land, op het competitieoverzicht van het land dat je interesseert kan je dan de competitie kiezen waarvan je de recente voetbaluitslagen van wil weten.

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook