Wat is er met voetbaluitslagen website 4-4-2 gebeurd?

De website 4-4-2.be is sinds enkele maanden offline. Deze website was de opvolger van devoetbalmarkt.be. Op de website kon je zowel nationale als internationale voetbauitslagen terugvinden met de focus op het snel leveren van provinciale uitslagen.

Historiek van 4-4-2

De domeinnaam van 4-4-2.be werd op vrijdag 2 maart 2018 geregistreerd. Op 13 januari 2019 zien we een aftelklok verschijnen die nog 70 dagen af te tellen heeft tot de launch van de nieuwe website van 4-4-2.

Op dinsdag 23 november 2021 zien we in de Wayback Machine dan een eerste versie van 4-4-2 verschijnen. Het is een hypermoderne website gemaakt in wat lijkt React. React is een technologie ontwikkeld door Meta, het moederbedrijf van Facebook. Via javascript kan je met React een single page app maken waardoor je website razendsnel laadt wat ten goede komt van de gebruiksvriendelijkheid van je app.

In de maanden die volgen op november 2021 zal de website van 4-4-2 zeer snel uitbreiden met tal van handige features en statistieken over de uitslagen, ploegen en spelers wereldwijd.

Het laatste wat we van 4-4-2 in de Wayback Machine zien is in het begin van juni van 2023. Een complete website die razendsnel alle informatie biedt die je nodig hebt om voetbaluitslagen te raadplegen en te analyseren.

Als we naar de Facebook-pagina van 4-4-2 gaan kijken worden we ook niet veel wijzer over waarom de website offline is gehaald. De laatste post is naar een andere Facebook-pagina over "Vergane Voetbalglorie".

Wat betekent 4-4-2?

4-4-2 is de meest gebruikte opstelling in voetbal. Een slimme marketingtruc, voetbalkenners weten dit waardoor het adres van de website zeer makkelijk te onthouden was. Als je in de zoekbalk van Google 4-4-2 intikt komt er zelfs vanzelf bij staan dat je naar voetbaluitslagen wil zoeken.

Waar kan ik nu de voetbaluitslagen raadplegen?

Als je net als ons een beetje in de war bent over waarom de website er gewoonweg niet meer is dan kan je natuurlijk altijd bij ons de voetbaluitslagen checken. Bij lange nog niet zo uitgebreid als dat dat bij 4-4-2 is maar wij zijn alleszins niet van plan om de komende jaren er mee te stoppen :)

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook