Voetbaluitslagen toevoegen aan je agenda, iPhone of Android

Vanaf vandaag kan je de wedstrijden van Voetbaluitslagen toevoegen aan je agenda! Via deze nieuwe feature zullen de wedstrijden die je op onze website vindt ook in de kalender op je favoriete apparaat verschijnen.

Eens toegevoegd zal je agenda zichzelf bijwerken, zo mis je nooit een wedstrijd van je favoriete voetbalclub. Als een wedstrijd afgelopen is zullen de uitslagen automatisch in je agenda tevoorschijn komen. Ideaal om onopvallend de voetbaluitslagen te checken als je op het werk bent.

Deze feature is beschikbaar voor alle ploegen die wedstrijden op Voetbaluitslagen.be hebben staan. Zo kan je de nationale, internationale en zelfs provinciale uitslagen van je teams opvolgen.

Hoe kan je wedstrijden synchroniseren met je agenda?

Ga via onze website naar je favoriete club en klik rechts in het menu op "Kalender". Hier zul je dan rechts in het menu alle mogelijkheden zien om de wedstrijden te synchroniseren met je favoriete toestel.

Bekijk je de website op je smartphone? Scrol dan helemaal naar beneden op de kalenderpagina van je club om de kalender aan je mobiel toestel toe te voegen!

Voetbal live volgen via Apple CarPlay?

Het geweldige van deze uitbreiding is dat je het aan je iPhone agenda kan koppelen. Hierdoor kan je in je auto de kalender app openen en de matchen op het scherm van je auto volgen! Wees wel voorzichtig en kijk alleen als het veilig is op de baan!

Voetbal live volgen via Android Auto?

Het feest houdt niet op bij Apple CarPlay alleen. Ook via de agenda-app in Android Auto kan je veilig de matchen volgen. Geen afleidingen. Je kijk zelf als het veilig is even op zij om te weten wat de uitslagen van je favoriete ploeg is!

Meer voetbal:
Release notes
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook