Voetbaluitslagen.be bestaat 1 jaar

Voetbaluitslagen.be bestaat 1 jaar! Wat begonnen was als een manier om mijn programmeerskills aan te scherpen is tijdens de lockdown uitgegroeid tot een volwaardige website.

Ik werk voor een reclamebureau als web developer. Door de lockdown was er minder werk en werden we op technische werkloosheid gezet. Om mijn tijd nuttig in te vullen besloot ik om een website die ik in oktober 2019 had gestart verder uit te werken. Voetbalnatie.be ondertussen Voetbaluitslagen.be.

Eerst was er enkel voetbalnieuws maar door de lockdown evolueerde dit naar een full option voetbalwebsite met matchverslagen, rankings en basisinformatie over de spelers en opstellingen.

Er zijn nog veel problemen op de website maar die worden de komende weken en maanden allemaal opgelost. De belangrijkste aankomende features voor komend jaar zijn de verbeterde clubpagina, een app en live klassementen.

Op dit moment wordt er bijna niets verdiend met de website dus als je dit project wil steunen kan je Patreon van de website worden via https://www.patreon.com/footballnation

 

Meer voetbal:
Release notes
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook