Succesvol Debuut Kompany: Bayern München Verslaat Ulm met 0-4 in DFB Pokal

Vincent Kompany heeft zijn officiële debuut als hoofdcoach van Bayern München succesvol gemaakt met een overtuigende 0-4 overwinning tegen tweedeklasser Ulm in de eerste ronde van de DFB Pokal (beker van Duitsland). Thomas Müller opende de score al vroeg met twee doelpunten in de eerste 15 minuten. In de tweede helft breidden Kingsley Coman en Harry Kane de voorsprong verder uit, waardoor Bayern zonder problemen de volgende ronde bereikte.

Deze overwinning was belangrijk voor Bayern na het teleurstellende bekeravontuur van vorig seizoen, toen ze verrassend werden uitgeschakeld in de tweede ronde. Kompany zette een stap in de goede richting en maakte ook indruk door Leon Goretzka, die niet populair is in Beieren, buiten de selectie te laten.

Bron: Sporza