Redesign team- en wedstrijdpagina's + toekomstplannen

Voetbaluitslagen.be is een nieuwe voetbalwebsite en bestaat nog maar een jaar. Achter de schermen zijn we hard aan het werk om de voetbaluitslagen alsmaar interessanter en beter weer te geven. We realiseren ons dat de website op dit moment er vrij standaard uit ziet maar de komende weken en maanden zullen we er alles aan doen om jullie nog meer informatie te leveren en dit op een zo gebruiksvriendelijk mogelijke manier.

In een eerste stap hebben we de teampagina's overzichtelijker proberen te maken door de kalender (de toekomstige wedstrijden) en het wedstrijdarchief (de voetbaluitslagen) in 2 aparte vakken te plaatsen en slechts per blok de 5 eerstkomende en de 5 laatste wedstrijden weer te geven. Onder de vakken staan nu links om meer wedstrijden weer te geven.

De wedstrijdpagina's laten nu de matchstatistieken zien voor beide ploegen. Je kan in 1 oogopslag zien op welke plaats de ploegen in hun klassement staan. Onderaan iedere wedstrijdpagina kan je het nieuws zien dat gekoppeld is aan de match in kwestie. Zo kan je bijvoorbeeld lezen waarom een match is uitgesteld of waarom er belangrijke spelers niet bij de match aanwezig konden zijn.

We merken dat de website in piekmomenten iets trager gaat. Dit door de grote drukte op die momenten. We spreken dan van een 10-tal bezoekers per minuut. Hieromtrent zullen we de komende dagen onze infrastructuur uitbreiden. Dit zou kunnen leiden tot kleine outages van de website. Als bezoeker van Voetbaluitslagen.be zal je hier slechts gedurende enkele minuten last van kunnen hebben. We zullen er alles aan doen om de uitbreidingen zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

In de toekomst komen we af met de straffe legumen. Het is ons doel om de match live van minuut tot minuut in statistieken te kunnen weergeven. Zodat Voetbaluitslagen.be een echte meerwaarde wordt voor jouw wedstrijdanalyses. Later meer...

Meer voetbal:
Release notes
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook