Over Voetbaluitslagen.nl

Voetbaluitslagen.nl was de Nederlandse versie van Voetbaluitslagen.be. Je kon er per land en per competitie de aankomende wedstrijden en voetbaluitslagen raadplegen. Het was de populairste website in Nederland om uitslagen op te checken.

Waarom bestaat Voetbaluitslagen.nl niet meer?

De website zoals de meesten die kenden bestond tot 2018. De website is dan overgenomen door het bekende Flashscore merk. Voetbaluitslagen.nl bestond dus van de ene op de dag niet meer.

Vervanger Flashscore biedt dezelfde gegevens aan, hetzij op een iets meer gebruiksvriendelijke manier. De website van Flashscore biedt buiten voetbaluitslagen ook de uitslagen van andere sporten aan. Door dit ruime aanbod heeft deze aanbieder van uitslagen meer dan 1,5 miljoen bezoekers per maand. Dat zijn zo een 50.000 fans per dag.

Hoe zag Voetbaluitslagen.nl er uit?

De website was een groene website met links een rij met alle landen waarvoor je op voetbaluitslagen.nl terecht kon. Rechts op het scherm kon je dan alle wedstrijden zien die live bezig waren. Voor details kon je op een wedstrijd klikken om zo meer informatie te kunnen raadplegen, zoals doelpuntenmakers, kaarten, enz...

Wat was de populairste competitie op Voetbaluitslagen.nl?

Uit historische data van Google kunnen we afleiden dat zoals verwacht de Nederlandse Eredivisie het meest populair was op Voetbaluitslagen.nl. Op de Belgische Voetbaluitslagen.be is het ook vrij voordehandliggend dat de Belgische Jupiler Pro League de meeste populaire competitie is.

Waren voetbaluitslagen.nl en voetbaluitslagen.be met elkaar verbonden?

Neen, voetbaluitslagen.be heeft en had niets met voetbaluitslagen.nl te maken. Het was een website die compleet losstond van de onze. Op de .nl-versie had je ook een meer eenvoudige weergave van alle voetbaldata en uitslagen. Op onze .be-versie proberen we altijd een extra twist te geven aan de data zodat de uitslagen bruikbaar worden om voetbalwedstrijden en uitslagen beter te kunnen inschatten.

Waarom dit artikel over voetbaluitslagen.nl?

We merkten dat veel Nederlandse voetbalfans tot op vandaag nog altijd op zoek zijn naar voetbaluitslagen.nl en dan bij voetbaluitslagen.be uitkwamen. Voor ons natuurlijk ook interessant om in het verleden van onze Nederlandse naamgenoot te duiken. Bij deze is het voor de Nederlandse voetbalfans nu duidelijk wat er met hun geliefde website gebeurd is.

Bestaat de kans dat ook voetbaluitslagen.be door Flashscore overgenomen zal worden?

De kans dat voetbaluitslagen.be door Flashscore overgenomen zal worden is zeer klein. Flashscore haalt een groot deel van zijn inkomsten uit het promoten van gokken op voetbalwedstrijden. In België is het sinds 1 juli 2023 om nog reclame te maken voor gokwebsites waardoor een overname van onze website voor buitenlandse spelers niet interessant is.

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook