Thomas Rotter (in)
Dario Tadic (uit)
86'

11'
Doelpunt door Keito Nakamura in minuut 11. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Marvin Potzmann was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 1-0.
22'
Doelpunt door Okan Aydın in minuut 22. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Jürgen Heil was dit niet mogelijk geweest. Alles is terug mogelijk nu met de 1-1.
25'
Doelpunt door Keito Nakamura. Het staat nu 2-1. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
28'
Doelpunt door Noel Niemann in minuut 28. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Okan Aydın was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
52'
Doelpunt door Thomas Goiginger in minuut 52. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Petar Filipović was dit niet mogelijk geweest. 3-2 is de score.
83'
Doelpunt door Donis Avdijaj. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3.
92'
Een strafschop. Sascha Horvath gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.