Doelpunt door Oston Urunov in minuut 11. Na deze goal is het 0-1.
Doelpunt door Isa Alekasir in minuut 25. Het staat nu 0-2.
Doelpunt door Mehdi Limouchi. 1-2 is de score.
Doelpunt door Shervin Bozorg. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
Doelpunt door Sina Asadbeigi in minuut 94. 2-3 is de score.
108'
Doelpunt door Isa Alekasir. 2-4 is de score.
111'
Doelpunt door Shervin Bozorg in minuut 111. Na deze goal is het 3-4. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
127'
Bij Alireza Naghizadeh geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 4-4.
127'
We zijn in minuut 127 als er een penalty gefloten wordt. Vahid Amiri schiet en mis. Wat jammer.
126'
Bij A. Watandoost geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 5-4.
126'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Farshad Faraji scoort. 5-5. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
125'
Bij Reza Jabireh geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 6-5 is de score.
125'
Bij Giorgi Gvelesiani geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 6-6.
124'
Bij A. Eidi geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 7-6.
124'
Bij Sina Asadbeigi geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 7-7. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
123'
Bij Mehdi Limouchi geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 8-7.
123'
Een strafschop. Danial Esmaeilifar gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
122'
Bij Mehran Mousavi geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 9-7 is de score.
122'
Bij A. Nemati geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 9-8.
121'
We zijn in minuut 121 als er een penalty gefloten wordt. A. Noori schiet en mis. Wat jammer.
121'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Mohammad Hossein Kanani Zadegan scoort. Alles is terug mogelijk nu met de 9-9.