Georgi Minoungou (in)
Osaze Tafari De Rosario (uit)
116'

Kansen

1X2 10Bet 188Bet 1xBet Bet365 Betcris Betsson Betway Dafabet Marathonbet NordicBet Pinnacle Tipico William Hill
1 Seattle Sounders 1.53 1.52 1.56 1.55 1.55 1.55 1.57 1.51 1.54 1.55 1.56 1.52 1.44
X Gelijk 3.90 3.95 4.15 4.00 4.07 4.20 3.80 3.80 4.15 4.20 4.04 4.00 3.90
2 Louisville City 5.25 4.75 5.48 5.25 5.25 5.00 5.25 4.90 5.60 5.00 5.21 5.20 5.50

41'
Georgi Minoungou voert een mooie assist uit. Doelpunt door Paul Rothrock. Het staat nu 1-0.
63'
Doelpunt door Danny Musovski in minuut 63. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Daniel Leyva was dit niet mogelijk geweest. 2-0 is de score.
67'
Bij Sean William Totsch geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 2-1.
89'
Doelpunt door Jorge Gonzalez Asensi in minuut 89. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
136'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Andrew Thomas scoort. 3-2 is de score.
135'
We zijn in minuut 135 als er een penalty gefloten wordt. Kyle Adams schiet en mis. Wat jammer.
134'
Bij Kalani Kossa-Rienzi geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 4-2 is de score.
132'
Een gemiste strafschop door Osaze Tafari De Rosario. Het blijft 4-3.
131'
Een gemiste strafschop door Sam Gleadle. Het blijft 4-3.
130'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Snyder Brunell scoort. Het staat nu 5-3.
129'
Een gemiste strafschop door Leonardo Alves Chú Franco. Het blijft 5-3.
128'
Bij Niall McCabe geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 5-4.
127'
Bij Taylor Davila geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 5-5.
126'
Bij Antino Lopez geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 6-5.
125'
Bij Arturo Osuna Ordoñez geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 6-6.
124'
Bij Daniel Leyva geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 7-6.
123'
We zijn in minuut 123 als er een penalty gefloten wordt. Elijah Wynder schiet en mis. Wat jammer.
122'
Een strafschop. Danny Musovski gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
121'
We zijn in minuut 121 als er een penalty gefloten wordt. Sean William Totsch schiet en mis. Wat jammer.