1X2 10Bet Bet365 Bwin Marathonbet Unibet William Hill
2 24 Erzincanspor 4.25 4.75 4.20 4.95 4.50 4.60

34'
Doelpunt door Sakıb Aytaç. Na deze goal is het 1-0.
48'
Doelpunt door Ali Yavuz Kol in minuut 48. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
54'
Doelpunt door Berk İsmail Ünsal. Het staat nu 2-1.
132'
We zijn in minuut 132 als er een penalty gefloten wordt. Özcan Aydın schiet en mist. Wat jammer.
131'
Bij Burak Aydın geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 2-2. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
130'
Bij Sakıb Aytaç geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 3-2.
129'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. İbrahim Can Köse scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3.
128'
We zijn in minuut 128 als er een penalty gefloten wordt. Serhat Baştan schiet en mist. Wat jammer.
127'
Bij Sinan Akaydin geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 3-4 is de score.
126'
Een strafschop. Muharrem Öner gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
125'
Bij Şahin Fıstıkcı geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 3-5 is de score.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Zahit Fındık scoort. 4-5 is de score.
123'
We zijn in minuut 123 als er een penalty gefloten wordt. Mete Sevinç schiet en mist. Wat jammer.
122'
Bij Sertaç Çam geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 5-5.
121'
We zijn in minuut 121 als er een penalty gefloten wordt. Sefa Narin schiet en mist. Wat jammer.