1X2 10Bet 188Bet 1xBet Bet365 Betcris Betway ComeOn Marathonbet Pinnacle Tipico
2 Philadelphia Union II 3.70 3.45 3.92 4.00 3.87 3.75 3.75 3.92 3.68 3.70

18'
Doelpunt door Stefan Stojanovic. 0-1 is de score.
43'
Doelpunt door Gino Portella in minuut 43. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Christopher Olney Jr. was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 0-2.
57'
Doelpunt door Iuri António Teixeira Tavares in minuut 57. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Vinicius Silveira de Mello was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 1-2.
90'
Doelpunt door Vinicius Silveira de Mello in minuut 90. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
121'
Een strafschop. Anthony Sorenson gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
122'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Iuri António Teixeira Tavares scoort. Na deze goal is het 3-2. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
123'
Bij Nelson Guichard Pierre geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. João Pedro Reginaldo scoort. 4-3 is de score.
125'
Bij Juan Camilo Castillo Andrade geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 4-4.
126'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Brian Carmona Romero scoort. 5-4 is de score.
127'
We zijn in minuut 127 als er een penalty gefloten wordt. Stefan Stojanovic schiet en mis. Wat jammer.
128'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Thiago Rodrigues da Costa scoort. 6-4 is de score.